“Pa dobro Rempire banda!
A se ti vaši koncepti samo slišijo vrhunsko, ali dejansko delujejo tudi v praksi?”

“Pa dobro Rempire banda!
A se ti vaši koncepti samo slišijo vrhunsko,
ali dejansko delujejo tudi v praksi?”

Smiselno vprašanje. Naj ti odgovorijo naše stranke…

Moram priznati, da sem zelo veliko denarja in časa vložila v tečaje marketinga in kmalu ugotovila, da preživljam ure in ure pri učenju materiala, ki ga pravzaprav nisem niti razumela, oziroma znala uporabiti.

Res sem začutila eno veliko olajšanje, saj sta Rene in Renato že v enem samem klicu razblinila vse moje dvome, vse moje skrbi in smo dejansko zelo hitro postavili strategijo “launcha” moje šole hipnoterapije.

S tem našim prvim “launchom” sta povsem presegla moja pričakovanja, saj smo v razprodali vsa prosta mesta in ustvarila prek 60.000 € dodatnega prometa!

Kar mi največ pomeni, pa je, da gre moje sporočilo naprej z enako srčnostjo,kot bi ga jaz napisala, izrekla, posnela, itd. Njuna podpora je neprecenljiva.

Irena Kahne
RTT terapevtka in ustanoviteljica šole hipnoterapije Mindology Institute

Leta 2015 sva skupaj z ženo odprla medicinski center Sanus Statera v Mariboru. Do leta 2022 smo nekako rastli organsko, ampak nato smo pa začeli stagnirat. Z Majo sva imela en kup idej, vizijo in željo po nadaljnjem razvoju, ampak sva hitro ugotovila, da ta razvoj ne bo več možen na tak način, kot sva si to zastavila na začetku.

Zato sva začela iskat poslovne partnerje, ki bi nam lahko pomagali pri marketingu. Po štirih mesecih intenzivnega iskanja – ker seveda vsak ni bil primeren – sva naletela na agencijo Rempire Media, ki jo vodita Rene in Renato.

Že na začetku sva bila zelo pozitivno presenečena, zato ker sta se res potrudila in izdelala strategijo izključno za najino podjetje, katero je rabilo popolnoma drugačen pristop. In moram rečt, da sta tukaj res profesionalno oddelala svoje delo. Zdaj sodelujemo več kot 4 mesece in rast je neverjetna. Res neverjetna!

Božo in Maja Kranjčević,
lastnika & direktorja medicinskega centra Sanus Statera

Dolgo časa sem iskal nekoga, ki bi znal nekak začutit tisto, kar dela mene in cel LMA posebne. Te ljudi sem našel v agenciji Rempire Media.

V prvih 45 dneh sodelovanja smo naredili 37.000 € prometa. Bi naredili verjetno še 2x toliko, ampak nismo imeli kapacitet, da “pohandlamo” takšno število povpraševanj.

Mi je pa všeč, da Rempire ni samo agencija. Meni se zdi, kot da smo dobil partnerja v naše podjetje. Pomagali so nam pogruntat prave pakete naših programov, strenirali so mene in ostale člane ekipe v prodaji, nam dali vse follow up procese in izredno pripomogli tudi na samem strateškem delu posla.

Kot rezultat smo v petih mesecih sodelovanja, kot firma zrasli za cca 590%, zdaj pa že razmišljamo o širitvi na tuje trge.

Matej Sedmak,
ustanovitelj jezikovne šole Language Magic Adventures

Ker sem imela že v preteklosti izkušnje z agencijami, lahko rečem le, da je ekipa Rempire Media presegla vsa moja pričakovanja, odvzela z mojih ramen vso marketinško delo, ki sem
ga prej sama opravljala.

Že v prvih 3 tednih našega sodelovanja s poskrbeli, da sem imela polne vse razpoložljive termine, za naslednje tri mesece – kar je noro, saj paketi mojih storitev stanejo tudi do 950 € na stranko.

Predvsem pa mi je pomembno, da sem v sodelovanju z Rempire Media dobila
zanesljivega partnerja, ki diha z mano in razume moje delo v globino.

Brigita Bračko,
hipno-transformacijska terapevtka in učiteljica joge

Z Rempire Medio smo začeli sodelovati, ko smo pred leti želeli postaviti digitalni marketing in ugotovili, da ga sami nismo sposobni.

Z njihovo pomočjo smo postavili sisteme, s pomočjo katerih je prej samo jesenski vpis, postal vpis skozi celo leto. Prodajo in vpis smo povečali tudi nacionalno za več kot 15%.

In ko smo v mojih centrih drastično dvignili število tečajnikov, smo enak način dela podvojili še na vse franšizne centre in tako naredili Slovenijo med najhitreje rastočimi državami v sistemu Helen Doron English.

Nina Žerjal,
vodja Helen Doron English Slovenija

Rezultati so bili res BRUTALNI! Z agencijo Rempire Media smo že s prvo kampanjo dosegli to, kar sem jaz storil prej v enem letu. Ja, rezultati so bili res brutalni.

Ne samo, da smo dobili 20 “leadov” za nova osebna trenerstva, od teh 20 “leadov” smo tudi prodali 16 osebnih trenerstev, kar je bil za nas rekord. In za kupiček, to vse v enem samem mesecu.

Z njimi zdaj sodelujem že tretje leto in več kot priporočati jih ne morem. So organizirani, natančni, dosledni in vedno dajejo stranke na prvo mesto.

Niko Valand,
lastnik fitnes centra Starfit v Slovenskih Konjicah

Zaupali so nam...

Zaupali so nam...

Na tej točki imaš 3 možnosti...

Na tej točki imaš
3 možnosti...

Opcija I.

Preden pridemo do drugih dveh opcij, želimo da veš, da nam lahko vedno rečeš NE. Nismo za vsakogar. Nočemo delati z vsakomur. Pa tudi pomagati ne moremo vsakemu. Če nekako ne “vajbaš” z nami, lahko brez problema zapreš tole stran in poiščeš pomoč drugje.

Opcija I.

Preden prideva do drugih dveh opcij, želim da veš, da nam lahko vedno rečeš NE. Nismo za vsakogar. Nočemo delati z vsakomur. Pa tudi pomagati ne moremo vsakemu. Če nekako ne “vajbaš” z nami, lahko brez problema zapreš tole stran in poiščeš pomoč drugje.

Opcija II.

Če želiš ugotoviti, kakšne nenavadne pristope uporabljamo za doseganje vrhunskih rezultatov naših strank (uporabiš jih lahko tudi v svojem poslu), potem bo najlažja, najhitrejša in povsem brezplačna pot do teh insajderskih informacij, da klikneš tukaj in se prijaviš na našo email listo. OPOZORILO: Naši emaili so precej… khm… drugačni. Nekateri eksperti so nad njimi navdušeni, drugim se zdijo preveč kontroverzni, tretji pa so tako užaljeni, da se odjavijo že po prvem emailu. Degustiraj jih na lastno odgovornost >>

Opcija II.

Če želiš ugotoviti, kakšne nenavadne pristope uporabljamo za doseganje vrhunskih rezultatov naših strank (uporabiš jih lahko tudi v svojem poslu), potem bo najlažja, najhitrejša in povsem brezplačna pot do teh insajderskih informacij, da klikneš tukaj in se prijaviš na našo email listo. OPOZORILO: Naši emaili so precej… khm… drugačni. Nekateri eksperti so nad njimi navdušeni, drugim se zdijo preveč kontroverzni, tretji pa so tako užaljeni, da se odjavijo že po prvem emailu. Degustiraj jih na lastno odgovornost >>

Opcija III.

Če želiš sodelovati z nami, potem… Eh. Pa koga hecamo. Najprej se moraš prepričati, ali sploh pašemo skupaj. Najlažje to ugotoviš tako, da se vrneš na opcijo II. in se prijaviš na naše dnevne emaile, kjer spoznaš naše metode in naš stil komunikacije. V kolikor po tem še vedno želiš prijaviti za sodelovanje, ti v emailih povemo, kje najdeš našo unikatno interaktivno prijavnico : )

Opcija III.

Če želiš sodelovati z nami, potem… Eh. Pa koga hecamo. Najprej se moraš prepričati, ali sploh pašemo skupaj. Najlažje to ugotoviš tako, da se vrneš na opcijo II. in se prijaviš na naše dnevne emaile, kjer spoznaš naše metode in naš stil komunikacije. V kolikor po tem še vedno želiš prijaviti za sodelovanje, ti v emailih povemo, kje najdeš našo unikatno interaktivno prijavnico : )